Discord İçeriklerinde Emoji Ekleme!

Discord emoji ekleme adımlarını anlattık. Emojiler, sanal bir konuşmada konuşma tonunu ve anlamını ayarlamak için yararlı birer kısayol olabilir. Discord'da, içinde bulunduğunuz gruba bağlı olarak vazgeçilmez bile olabilirler.

Discord'daki metninize emoji eklemek istiyorsanız, önceden yüklenmiş olanları kullanabilir veya özelleştirilmiş emojiler yükleyebilirsiniz.

Mac ve PC için masaüstü veya tarayıcı uygulamalarını, iPhone ve Android cihazlar için mobil uygulamayı kullanarak Discord'da emojilerin nasıl kullanılacağı hakkında bilmeniz gerekenler, bu yazıda bir araya getirdik.

 

En kolay seçenek, herhangi bir Discord hesabıyla erişilebilen emojileri kullanmaktır. Bunu yapmak için birkaç farklı seçeneğiniz bulunuyor.

Öncelikle, emoji menüsünü kullanabilirsiniz. Masaüstü ve tarayıcı uygulamalarında, mesaj kutusunun sağ tarafındaki gri gülen yüze tıklayarak bu menüyü açabilirsiniz.

Emoji menüsü hem standart hem de Discord'a özel emojilerin yanı sıra en çok hangi emojileri kullandığınızı takip eden bir bölüm içerir.

Alternatif olarak, kullanmak istediğiniz emojinin adını yazabilirsiniz. Her emojinin, emoji menüsünden bulabileceğiniz, üst üste iki nokta arasında yer alan bir adı vardır. Örneğin, ???? emojisi :smile: olarak adlandırılır.

Ayrıca, eğer isterseniz kendi özel emojilerinizi Discord hesabınıza yükleyebilirsiniz.