instagram giriş

instagram giriş 


2010 yılında piyasaya sürülen Appstpre, Google Play Store gibi mağazalardan ücretsiz indirilebilen instagram uygulaması zamanla çok ciddi bir pazar yerine dönüşmüştür. Fotoğraf ve video paylaşımının öne çıktığı bu sosyal medya uygulaması için instagram giriş nasıl yapılır sorusunun yanıtını merak edenlere bu içeriğimizde bilgi vereceğiz.


İnstagram giriş için ilk olarak bir hesap oluşturmanız gereklidir. Eskiden bireyler sınırsız sayıda hesap oluşturabiliyorken artık hesap sayısı telefon numaraları üzerinden sınırlandırılmıştır. Artık tek bir birey en fazla 5 hesaba sahip olabiliyor. 


İnstagram girişi 


İns giriş olarak kısaltılan instagram girişi için hesap oluşturma adımlarından biri e-posta bilgisi vermektir. Ayrıca cep telefonu bilgisi de gerekmektedir. Bu nedenle bireyler ilk olarak bir e-posta hesabı ve cep telefonu numarası edinmelidir. Hesap açma adımları şu şekilde ilerler;
Instagram.com adresine giriniz veya akıllı telefonunuza Appstore/Google Play Store üzerinden uygulamayı indiriniz. 
Kaydol butonuna tıklayınız/dokununuz.
Onaylanmış e-posta adresinizi, kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz. 
Ardından belirtilen talimatları giriniz. 
Talimatlar başarılı bir şekilde ilerlediğinde ve SMS onay kodunu girdiğinizde hesabınız güvenle oluşturulmuş olacak. Bundan sonra güvenlik ayarlarına giderek bilinmeyen bir IP üzerinden hesabınıza giriş yapıldığında size e-posta veya SMS yoluyla bilgilendirme mesajı atmalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca Facebook hesabı olanlar direkt olarak ‘Facebook ile bağlan’ butonuna dokunarak da instagram giriş yaparak hesap oluşturabilir ve bu şekilde kullanmaya devam edebilir.