İnstagram Profil Büyütme

İnstagram Profil Büyütme


İnstagram kullanıcıları tamamen ücretsiz şekilde video ve fotoğraf içerikleri üreterek bunlara coğrafi etiketleme, hashtag, filtre veya kamera efekti ekleyerek diğer kullanıcılarla paylaşılmasına izin veren tüm dünya çapında oldukça popüler bir sosyal medya uygulamasıdır. Pek çok özellik sunan bu uygulama elbette mükemmel değildir ve bazı özellikleri kullanıcılar tarafından eksik bulunabilir. Bunlardan biri de profil fotoğraflarının çok küçük görünmesi ve fotoğrafın büyüsünü kaybetmesidir. Bu içeriğimizde profil fotoğrafının küçük olmasından rahatsız olan kullanıcılara instagram profil büyütme işleminin nasıl yapıldığından bahsedeceğiz. 


İnstagram Profil Büyütme Nasıl Yapılır?
Ne yazık ki instagram’ın kendi sunduğu bir profil fotoğrafı büyütme ayarı bulunmamaktadır. Ancak yazılımcılar bu şekilde bir ihtiyacın ciddi bir kesim tarafından duyulduğunu fark ederek bunun için uygulamalar ve bağlantı yapıştırılarak işlem yapılan robotlar geliştirmişlerdir. Öncelikle hesap bilgilerinizi isteyen hiçbir uygulamayı telefonunuza indirmemenizi güvenlik açısından tavsiye ederiz. Bunun yerine web tarayıcınız üzerinden bulduğunuz link yapıştırma robotlarını kullanabilirsiniz. 
Eğer fotoğrafın kalitesini beğenmediyseniz farklı bir siteyi deneyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de hesabınızın gizli hesap olması halinde bağlantı robotları çalışmayacaktır. Hesabınızı bu işlemi yaptığınız süre zarfında herkese açık hale getirip fotoğrafınızı büyütebilir, daha sonra yeniden gizli hesap haline getirebilirsiniz. İnstagram profil büyütme işlemini güvenli bir şekilde yapabilmek için Ayarlar Menüsünden Gizlilik Menüsüne geçiş yapmalı ve burada bulunan ‘Gizli Hesap’ düğmesini kullanmanız yeterli olacaktır.